• WZK

  Omni Vereniging

 • WZK

  Zwemmen

 • WZK

  Diplomazwemmen

 • WZK

  Wedstrijdzwemmen

 • WZK

  Onderwatersport

 • WZK

  Waterpolo

 • WZK

  Dance & Aerobics

 • WZK

  Loopgroep

Aanmeldformulier Lustrumfeest
WZK Wassenaar 90 jaar!

WZK Wassenaar is jarig een geeft een feestje. Dit wordt gevierd met een lustrumfeest ter ere van het 90-jarig bestaan van WZK Wassenaar.

 

De lustrumcommissie van W.Z.K. Wassenaar nodigt u en uw partner/ vriend/ vriendin bij dezen uit voor het lustrumfeest op zaterdag 10 november 2018. Het feest op zaterdag 10 november is bedoeld voor leden en oudleden en is toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar. Aanmelden voor het feest op zaterdag kan via deze link (klik hier)!

Datum: 10 november 2018
Locatie: Sterrenbad Wassenaar
Tijd: 20:30 - 00:30
Dresscode: Tropical party!

 

 

Jeugd zwemdisco:
Voor de jeugd tot 15 jaar geven we op vrijdag 9 november 2018 een tropical zwemdisco! Aanmelden voor de disco kan via deze link (klik hier)!

Datum: 9 november 2018
Locatie: Recreatiebad Sterrenbad Wassenaar
Tijd: 18:15 - 21:00
Dresscode: Tropical party zwemdisco!
Wij zorgen voor het eten deze avond, neem jij je zwembroek of badpak mee?
Let op: minimaal zwemdiploma A vereist 

 

 

Wij verzoeken u graag zo spoedig mogelijk aan te melden via bovenstaande link(s). Aanmelden in ieder geval voor 4 november 2018.

*Gedurende beide feesten zijn de huisregels van het Sterrenbad en WZK Wassenaar van toepassing

 

poster kinderdiscoLustrumfeest

Clubhuis

De naam van de clubruimte is: 'De Bovenkamer' (bedacht door Vincent Kerkhoven. Voor beschikbaarheid van de clubruimte kijk hier in de agenda; deze verschijnt dan in een nieuw venster.

Club van 100

W.Z.K.’s Club van 100 is een vereniging die W.Z.K. financieel ondersteunt. Door middel van een contributie van € 50,- per jaar, -(vroeger ƒ 100,--, vandaar de naam)-, ondersteunen wij de Omni sportvereniging W.Z.K.

Dompeling Bokaal

De “DOMPELING BOKAAL” is een onderscheiding (beker) die jaarlijks uitgereikt wordt aan een persoon of een groep van personen die zich voor WZK op een uitzonderlijke manier heeft (hebben) ingezet...lees meer