• WZK

  Omni Vereniging

 • WZK

  Zwemmen

 • WZK

  Diplomazwemmen

 • WZK

  Wedstrijdzwemmen

 • WZK

  Onderwatersport

 • WZK

  Waterpolo

 • WZK

  Dance & Aerobics

 • WZK

  Loopgroep

90 jaar jong is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om eens in de fotoboeken en archieven te duiken. Wij zijn er van overtuigd dat er heel erg leuke, bijzondere en mooie foto's tevoorschijn gaan komen die de geschiedenis van onze vereniging weergeven.

Duik de kast in, graaf op zolder tussen je spullen en stuur ons de mooiste oude foto's of andere bijzondere zaken uit het verleden.

W.Z.K. is ook een vereniging die volop in beweging is, met heel veel actieve leden, ouders en vrijwilligers. Wij willen ook heel graag die nieuwe herinneringen in beeld brengen.

Hoe werkt de fotowedstrijd

Daarom hebben we een fotowedstrijd uitgeschreven met een simpele opdracht: Wat is voor jou het W.Z.K. gevoel; als actief lid, als ouder, als trainer/coach, als vrijwilliger ......

Je kunt de foto's voor de wedstrijd insturen tot 1 oktober 2018*. Daarna zullen de foto’s gebundeld worden en zullen deze door een zeer bijzondere jury beoordeeld gaan worden. De uitslag zal later dit jaar bekend worden gemaakt op een speciale gelegenheid.

Foto's (oude en nieuwe voor de foto wedstrijd) kunnen worden gemaild naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (onder vermelding van: fotowedstrijd WZK)

Foto’s moeten voorzien zijn van de volgende punten:

- Een beschrijving en indien mogelijk een volledige datum
- De naam van de fotograaf (of de eigenaar uit wiens archief de foto komt)
- De gelegenheid waarbij de foto genomen is.

 

Voor vragen of meer informatie: neem contact met ons op via het mailadres!
* De inzender geeft de WZK d.m.v. inzenden toestemming om de foto(’s) online of op welke wijze dan ook te publiceren en/of in het campagnemateriaal te gebruiken.

Lustrumberichten

Clubhuis

De naam van de clubruimte is: 'De Bovenkamer' (bedacht door Vincent Kerkhoven. Voor beschikbaarheid van de clubruimte kijk hier in de agenda; deze verschijnt dan in een nieuw venster.

Club van 100

W.Z.K.’s Club van 100 is een vereniging die W.Z.K. financieel ondersteunt. Door middel van een contributie van € 50,- per jaar, -(vroeger ƒ 100,--, vandaar de naam)-, ondersteunen wij de Omni sportvereniging W.Z.K.

Dompeling Bokaal

De “DOMPELING BOKAAL” is een onderscheiding (beker) die jaarlijks uitgereikt wordt aan een persoon of een groep van personen die zich voor WZK op een uitzonderlijke manier heeft (hebben) ingezet...lees meer